8

Komentari (8)

Vrbaski
Džeko skuplji od Gojaka za samo 200000 a jeftiniji od Kolašinca za 2.5 miliona. Ko pravi ove procjene?
bhodzic
U principu smo po transfermarkt isiti, samo odskaču 2 igrača koja zajedno čine pola vrijednosti naše reprezentacije. O kvalitetima ćemo vidjeti sutra naveče.
Zulfikar
Treba to sve rasformirati, i savez i drzavu. Sve odgovorne poslati na ahiret i krenuti ispocetka.
bosnjak19781998
Ako gledamo koliko se kod nas daje za poziv i ostale stvari da neki poluigrači igraju u reprezentaciji, onda smo najskuplji na svijetu :D
MethodMan
Nije mjerilo cijena i zvijezde u ekipi već timski rad i zajednička borba do kraja, uostalom vidimo Francusku muci se sa svima, jer sve zvijezde igraju, a vidimo i Kazahstan koji muci sve, jer timski igraju
BogatiDijasporac
Protiv Francuske smo u obje utakmice pokazali da smo tim, dok smo od Finske bili bolji, trebali pobijediti. Nismo mi trenutno toliko ni losi.
ChuckNorris
Boli nas ***** za privatnu reprezentaciju, pišite malo o Messiju i Ronaldu.
King_Kenny
...i Francuska je daleko skuplja i od nas i od Ukrajine pa odigrase nerijeseno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.