Tako je to u bh. fudbalu...: Kapiten i još dvojica igrača sjeli na teren, sudije nisu imale izbora

Bizarna situacija za kraj

Tako je to u bh. fudbalu...: Kapiten i još dvojica igrača sjeli na teren, sudije nisu imale izbora

Admin Čaušević

Regularni dio fudbalske sezone u BiH okončan je minulog vikenda.

U Drugoj ligi TK grupa Jug snage su odmjerili Mladost Solina i Napretak iz Tupkovića, a utakmica na kraju nije završena.

Naime, sudije su bile primorane da prekinu utakmicu u 35. minuti pri rezultatu 6:0 za domaće. Sve je počelo kada su kapiten gostiju Edin Mušanović i još dvojica fudbalera sjeli na teren.

Inače, gosti su na ovaj duel stigli sa devet igrača, a nakon što su vidjeli da im slijedi potpuni potop odlučili su da ne nastave utakmicu.

BROJALI DO ŠEST, GOSTI UTAKMICU NAPUSTILI U 35. MINUTI Jučer je odigrano posljednje kolo Druge lige TK - Grupa jug u...

Posted by FK Mladost Solina on Sunday, June 6, 2021

Do momenta prekida postignuto je šest golova, a pogađali su Semir Salamović u 4. i 10. minuti, Jasmin Gavranović u 6. i 8. minuti, Alić iz slobodnog udarca u 32. minuti i Azur Selimović u 34. minuti.

Inače, promociju iz ove lige izborila je Slatina, dok je Mladost zavšila na drugom mjestu. Narpedak je na kraju zauzeo sedmo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi