Klub iz pete bh. lige se hvali novom svlačionicom: Ruku na srce i ima se čime hvaliti!

Stadion Studenac u novom ruhu

Klub iz pete bh. lige se hvali novom svlačionicom: Ruku na srce i ima se čime hvaliti!

A. Čaušević

Iako se takmiče u nižim rangovima pojedini bh. klubovi zahvaljujući svom entuzijazmu i ljubavi svojih članova imaju odlične uslove za rad.

Jučer se novim svlačionicama na stadionu Studentac pohvalila Mladost iz Soline, kluba koji se takmiči u 2. ligi Tuzlanskog kantona.

Bez ikakve lažne skromnosti treba priznati da svlačionice izgledaju odlično te da im s pravom mogu pozavidjeti i pojedini premijerligaši.

"U vremenu COVID-a, vremenu kada su mnogi klubovi dovedeni na rub egzistencije, rukovodstvo našeg kluba uspjelo je zajedno sa prijateljima kluba - društveno odgovornim pojedincima i kompanijama realizovati još jedan jako vrijedan projekat.

Na Studencu je završeno uređenje nove svlačionice. Radi se o svlačionici na kojoj bi sigurno pozavidjeli mnogi klubovi koji igraju daleko veće rangove, klubovi koji imaju daleko veće budžete, pa čak i neki klubovi koji igraju Premijer ligu.

[facebook]https://www.facebook.com/FKMladost.Solina/posts/2907847392864335[/facebook]

Ljubav prema klubu, želja da mladim generacijama koje dolaze ostavimo što bolje uslove za zdrav i pravilan razvoj, želja da ova grupa mladih ljudi koji vode klub potpomognuti sa nekoliko ne starijih nego iskusnijih, jači su od svih prepreka i problema sa kojima se u realizaciji naših ideja susrećemo.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji podržavaju naš rad i shodno svojim mogućnostima pomažu nam da svakim danom budemo sve bolji i bolji.

Mi idemo dalje, imamo svoju viziju i ciljeve, od njih ne odstupamo", poručili su iz Mladosit.

Top Komentari

fukaraslana
Svaka cast
9 0
Fele
Bravo!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije