Ludnica na mečevima Kupa Tuzlanskog kantona: Najluđe na Studencu, jedan meč prekinut

Poznati učesnici polufinala

Ludnica na mečevima Kupa Tuzlanskog kantona: Najluđe na Studencu, jedan meč prekinut

A. Čaušević

Odigrane su sve utakmice četvrtfinala Kupa Tuzlanskog kantona na kojem je postignuto čak 25 golova.

Najluđa utakmica je odigrana na stadionu Studenac gdje je domaća Mladost poslije velikog preokreta pobijedila Gradinu, ekipu koja je praktično izborila doigravanje za Prvu ligu FBiH.

Gosti su poslije prvog poluvremena imali 0:3 preko Mujića, Delića i Omerovića, ali su u nastavku ispustili ogromnu prednost te na kraju i ispali.

Već na startu drugog dijela Smajlović postiže dva gola, a u 52. minuti Mehić vraća stvari na početak. Pobjednik je odlučen u trećem minutu sudijske nadoknade kada pogađa Alagić.

Osam golova viđeno je na meču Seone i Gornjeg Rahića. Gosti su slavili s 3:5. Dva gola za goste je postigao Mehmedović, dok su Čavalić, Teodorović i Omerhodžić dodali po jedan.

Oba tima su u 23. minuti ostali s igračem manje nakon isključenja Musića i Lukića. Inače, dva gola az domaće je postigao Ahmetović, dok je Ibrahimpašić zatresao vlastitu mrežu.

Oglasi

Najubjedljiviji trijumf ostvarila je ekipa Mladosti iz Kikaća koja je sa 3:0 izbacila Jedinstvo iz Lukavice. Domaći su vodili s 4:0 nakon pola sata igre nakon što je meč prekinut.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2846357712346109&id=2010911459224076[/facebook]

Iz Mladosti su saopštili da je nekoliko protivničkih igrača lažirali povrede te su s terena počeli izlaze jedan po jedan, nakon čega je sudija Amir Husić prekinuo susret.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

U polufinalu je ekipa Svatovca iz Poljina koja je sa 4:2 izbacila Mladost iz Gornjih Živnica. Kukić je bio strijelac dva gola, u strijelce su se još upisali Nurić i Teparić. Za goste su pogađali Beširović i Halilbašić.

Polufinalni mečevi su prema trenutnom kalendaru planirani za 2. juni, dok će žrijeb parova biti obavljen u međuvremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi