Bosna iz Visokog imenovala novog trenera

Dedić se vratio

Bosna iz Visokog imenovala novog trenera

Čelnici Bosne iz Visokog imenovali su novog trenera.

Tim iz Visokog proteklu sezonu okončao je na zadnjoj poziciji i narednoj kalendarskoj godini takmičit će se u Drugoj ligi FBiH (Centar), a uz brojne odlaske fudbalera, klub je napustio i stručni štab na čelu sa Ivom Ištukom.

Za njegovim nasljednikom u Bosni nisu tragali dugo, budući da su trenersku poziciju ponovo povjerili Faruku Dediću koji je prošlu sezonu proveo radeći s juniorima, a u nekoliko navrata vodio je i prvi tim.

"Kolektiv NK Bosna se zahvaljuje sada već bivšem treneru Ištuku na dosadašnjoj saradnji", poručili su iz visočkog kluba i pritom poželjeli sreću Dediću u narednoj sezoni.

Dedić je prozivku pred narednu sezonu zakazao za 8. juli. Prvi dio priprema će se održati u Visokom, gdje će Bosna tradicionalno uzeti i učešće na turniru u okviru manifestacije 'Visočko ljeto', a u narednim danima se očekuje i dolazak novih pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi