FK Velež se oglasio nakon meča u Visokom

Rođeni ovjerili titulu prvaka

FK Velež se oglasio nakon meča u Visokom

S. Mlaćo

FK Velež je u subotu u Visokom ovjerio titulu prvaka.

Rođeni se tako vraćaju u Premijer ligu, a treba istaći da su protiv Bosne imali veliku podršku armije navijača.

Veležeovi simpatizeri su stigli iz svih gradova naše zemlje, a mostarski klub zahvalio se Bosni na gostoprimstvu.

"Nakon Gračanice, i u Visokom se od samog početka osjetilo veliko gostoprimstvo, kako od građana, tako i od službenih lica NK Bosna Visoko. Naši igrači i prvi navijači koji su ulazili na stadion Luke dočekani su pjesmom „Rođeni, Rođeni“, da bi na početku utakmice bio postavljen transparant na kojem je pisalo „Rođeni šampioni čistog obraza“. Ni to nije bilo sve, jer je u toku utakmice stadion nadletao mali avion, na kojem je sa donje strane krila pisalo „Rođeni“, i koji je izbacivao letke na kojima se čestitalo Veležu na povratku, kao i pokazala velika ljubav prema našoj jednoj i jedinoj Bosni i Hercegovini", istakli su iz FK Velež.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež će sezonu završiti domaćim susretom protiv Igmana kada će im biti uručena i pobjednički pehar.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burek_sa_mesom
Šteta, jer je Velež bio srce i duša Prve lige Federacije BiH.
15 0
starmac
Za druge klubove mamilica publike ali za FK VELEZ i armiju navijaca patnja.Nedozvolit nikad vise da napusti PL jer je Velez institucija i feniks.Nije se ugasio i nece nikad.A dusmanima nek crknu od muke i ljubomore kakav stadion gradi i sklapa uporedo Sampionsku generaciju za osvajanje PL.Mostar u srcu Velez do groba.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi