Bosna Sema potpisala ugovore sa dvojicom juniora

Ozbiljan rad u federalnom prvoligašu

Bosna Sema potpisala ugovore sa dvojicom juniora

Samir Mlaćo

Federalni prvoligš Bosna Sema još jednom je dokazao da je je dobar rad omladinskog pogona, te proizvodnja igrača za prvi tim jedan od glavnih ciljeva kluba. 

Dok se seniori kluba spremaju za gostovanje Slogi iz Siminog Hana, danas su sa klubom ugovore potpisali dvojica talentovanih juniora Bekir Karahodžić i Amel Hadžić. 

"Ova dva juniora su od početka zimskih priprema radili sa našom prvom ekipom i svojim radom i zalaganjem zaslužili da potpišu ugovor sa prvim timom Bosna Seme. Oni će ravnopravno konkurisati u nastavku sezone, gdje našu ekipu očekuju teške utakmice i borbenost. FK Bosna Sema će budućnost graditi na svom omladinskom pogonu, smatrajući takav način rada ispravnim, a koji će donijeti rezultat na duže staze", istakli su iz FK Bosna Sema.

 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vodstvo kluba Karahodžiću i Hadžiću poželjelo je sve najbolje u narednom periodu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi