Bosna Sema za opstanak, Travnik za Premijer ligu

Danas susret 20. kola Prve lige Federacije

Bosna Sema za opstanak, Travnik za Premijer ligu

S. Mlaćo

Danas se na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" igra posljednji susret 20. kola Prve lige Federacije naše zemlje.

Snage će odmjeriti FK Bosna Sema i NK Travnik, a radi se o duelu 14-esto plasirane ekipe i trećeplasirane ekipe na tabeli.

Bosni su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak.

"Zbog poklapanja termina sa ekipom FK Sarajevo, morali smo promijeniti termin odigravanja naše utakmice, te se ovom prilikom želimo zahvaliti ekipi Travnika na fleksibilnosti i profesionalnom odnosu i želimo im dobrodošlicu. Budite dio velike priče", istakli su iz Bosna Seme, te pozvali svoje navijače da ih danas podrže.

Ukoliko slavi u današnjem meču, Travnik bi došao do prve pozicije i sa dva boda pobjegao Bosni, te tri GOŠK-u, koji su u subotu remizirali u međusobnom duelu.

"Atmosfera je bolja nakon Čapljine, a nadam se da će biti u utorak još bolja poslije nova tri boda. Nama su ta tri boda potrebna da ostanemo na prvom mjestu", kazao je prvi strijelac popularnih Vezira Sabahudin Jusufbašić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" počinje u 16 sati, a pravdu će dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega, sa svojim pomoćnicima Stipom Velićem iz Livna i Stjepanom Kontom iz Livna. Delegat je Irfan Budimlić iz Cazina, četvrti sudija Marin Pavlović iz Ljubuškog, a posmatrač suđenja Jasmin Topić iz Cazina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi