Božičić: Momci su profesionalci, izbrisat će to iz glava čim krene utakmica

Čelik gostuje u Tuzli

Božičić: Momci su profesionalci, izbrisat će to iz glava čim krene utakmica

E. Škorić

NK Čelik sutra gostuje na Tušnju kod ekipe FK Tuzla City.

Zeničanima su ranije oduzeta tri boda i sada će ovaj klub biti u nešto težoj situaciji kada je u pitanju borba za opstanak, pa će na Tušnju pokušati da nadoknadi gubitak bodova.

"Zadovoljni smo urađenim u ovoj pauzi. Radili smo maksimalno, dali smo sve od sebe. Ovo je jako bitna utakmica za nas nakon što su nam oduzeta tri boda. Želimo da već u prvoj ovoj utakmici napravimo dobar rezultat. Spremni smo, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat", rekao je Božičić, pa je dodao:

"Svi imamo te probleme s igračkim kadrom i to ne može da bude ni velika prednost, a ni mana. Bit će teška utakmica. I Tuzla i mi imamo imperativ pobjede. Odlučit će strpljenje i disciplina".

Vraća se Perišić, Jamak će propustiti putovanje u Tuzli...

"Dilaver se vraća u tim, kao i Perišić, Jamaka nema, ali očekujemo da svi pruže svoj maksimum i da svi daju svoj udio u utakmici".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je na igrače utjecala odluka o oduzimanju bodova?

"Ti momci su profesionalci i siguran sam da će to izbrisati iz svoje glave čim krene utakmica u Tuzli", dodao je strateg Zeničana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
2 0
milivoje
Bod minimalno!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi