Božičić nakon pobjede: Teška psihološka utakmica za nas nakon svih dešavanja u klubu
Božičić smatra da je njegov tim na momente pružao atraktivnu igru

Trener Čelika je istakao da je najvažnije bilo da njegov tim danas stigne do pobjede

Božičić nakon pobjede: Teška psihološka utakmica za nas nakon svih dešavanja u klubu

S. Pašalić

Čelik je danas sa 2:1 na svom terenu savladao Zvijezdu 09.

Domaći su u dosta teškom meču nakon preokreta stigli do pobjede i tako prekinuli niz od tri poraza, a trener Slaviša Božičić je dao svoje viđenje meča.

"Prije svega da čestitam kolegi Zildžoviću zaista za jedno sjajno izdanje danas. Mi smo i prije ove utakmice u najavi, moj kolega i moj saradnik je objavio da se radi o jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi. Nažalost, uopšte ovo ne zaslužuje, daleko da zaslužuje ovo mjesto na kojem se nalazi..."

"Za nas jedna veoma, veoma teška psihološka utakmica nakon svih ovih dešavanja koja su bila u klubu. Na momente jesmo pružili jednu atraktivnu igru, ali to je bilo samo na momente i veoma kratko, međutim mi smo i znali danas da to ne smijemo, da se jednostavno moramo okrenuti da se postigne taj rezultat, da se ta tri boda uzmu koja su najbitnija u ovoj situaciji. Momci su to zaista iznijeli na terenu i pored jedne velike želje Zvijezde 09 da izjednači rezultat..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

menadzer...
Ostavi se filozofije Božičiću . Treba sada malo da odete do Hercegovine red je . Malo da trosite pare po nekakvim mini pripremama. Da se odmorite ljudski .
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi