Božović: Još uvijek nisam produžio ugovor

Trener Crvene zvezde spušta loptu na zemlju

Božović: Još uvijek nisam produžio ugovor

D. Vejo

Tim iz Ljutice Bogdana igra sjajan fudbal ove sezone. Na pragu su osvajanja titule najbolje tima u Srbiji. Međutim u posljednjih nekoliko dana sve više se špekuliše o tome da li će strateg crveno-bijelih Grof Božović produžiti ugovor.

Nije baš sve tako bajno bajno i jednostavno. Jedan potpis na ugovor nosi mnogo uslova sa sobom. To najbolje zna i trener Zvezde.

"Moramo poduzimati nešto. Postoje neki uslovi koji treba da se dese kako bih ja produžio ugovor. Prvo je dovođenje igrača. Evropu ne možemo igrati bez novih pojačanja. Stoji da su mnogi igrači ove sezone takoreći eksplodirali ali ne dovoljno kako bi igračl na jednom evropskom nivou", rekao je za tamošnje medije Božović.

Euforija oko Lige prvaka sve je veća među navijačima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Prema pričama, navijači se već brinu u kojoj ćemo grupi biti. Ali nije baš sve tako jednostavno. Mnogo je prepreka do plasmana u Ligu prvaka. Treba da se smirimo i situaciju pogledamo širom otvorenih očiju", dodaje on.

Naredni meč Crvena zvezda igra u utorak kada ide na gostovanje ekipi Voždovca a meč počinje od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti