Nezadovoljan suđenjem protiv Mošćanice

Bracin šou na Grbavici: Mešetari koji rade u sportu, radili su i danas

M. Šljivak

Vrbanjuša je danas na Grbavici poražena od Mošćanice sa 1:0 u derbiju 12. kola Kantonalne lige - grupa B.

Tako se Mošćanica izjednačila na tabeli sa današnjim rivalom, a nakon meča kao i uvijek šou je imao trener Vrbanjuše Alija Braco Hadžiosmanović.

Braco tvrdi da je sudija danas sudio tendenciozno i u korist Mošćanice.

"Mošćanica je dobila. Vrlo bi ružno bilo šta reći, jer momci su se borili, ali sudija je tendeciozno sudio za Mošćanicu. Vrbanjuša je na prvom mjestu, ali mi nemamo uslova za dalje. Tri boda trebaju da nam vrate, protiv Igmana imamo tu utakmicu i mi faktički bježimo tri boda", rekao je Braco, te je dodao:

"Mi smo gore Mošćanicu dobili 1:0, oni su nas ovdje 1:0. Mi imamo utakmicu zaostatka. Čestitao bih svima u protivničkoj ekipi, oni su nas danas dobili, neću ništa da govorim, ali mešetari koji rade u sportu, radili su i danas. Čestitam svim igačima Mošćanice na zasluženoj pobjedi, tako da nemam šta da kažem".

Ipak, nije mogao da ne komentariše sudijske odluke...

"Što se tiče suđenja, neću ni tu ništa loše reći. Sudija je malo pao pod pritisak, mlad je, vrlo bi ružno bilo šta da kažem. Možda mi neke stvari smetaju, ali ne želim da umanjim pobjedu Mošćanice".

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

Komentarisao je i rad Saveza.

"Ljudi koji vode Kantonalni Savez na čelu sa Ćupinom nisu zaslužili da donose odluke jer Vrbanjuša igra sa tim pregledima, iako se pregledala. Ja ću samo još jednom iskoristiti priliku da čestitam svim igračima Mošćanice", dodao je na kraju Hadžiosmanović.

Top Komentari

huba
braco dragi, pravis cirkus od ove lige. svi dobro znaju ko si i kakav si sportski radnik. Moscanica vas je nadigrala,igrate najgrublji fudbal u grupi. da je srece da vas vise negledamo na sportskim terenima,bar u ulozi trenera. lp
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi