Kolo za pamćenje: Bracina Vrbanjuša slavila teniskim rezultatom

Napadači su bili veoma raspoloženi

Kolo za pamćenje: Bracina Vrbanjuša slavila teniskim rezultatom

S. Mlaćo

Jučer su u Kantonalnoj ligi Sarajeva grupa B odigrani susreti 11. kola.

U četiri utakmice postignuta su 24 pogotka. Vrbanjuša koju sa klupe predvodi legendarni Alija Braco Hadžiosmanović slavila je protiv Saobraćajca 6:4.

Nakon prvog dijela bilo je 3:3, a čak pet pogodaka za domaće je postigao Adis Sjerotanović. Jedan je dodao Belmin Dilaver.

Hat-trick za goste je upisao Anel Salković, a u listu strijelaca upisao se i Belmin Sinanović.

Igman je slavio u gostima kod Stupa 2:1. Goste je u vodstvo doveo Safet Drakovac, a na 0:2 je povisio Belmin Avdović sa metara. Konačnih 1:2 postavio je u 79. minuti Semir Jusić.

Butmir je savladao Mošćanicu 2:1. Zaim Begaj je pogodio za vodstvo domaćih, no sa 11 metara izjednačio je Amar Fejzagić. Pobjedu domaćima devet minuta prije kraja donosi Faris Čavčić.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

Unis je deklasirao Vratnik 7:1. Po dva pogotka za domaće su postigli Emir Hujić i Armin Imamović, te po jednom Alen Smajić, Ernad Čučuković i Amar Turbić. Jedini pogodak za goste djelo je Enesa Filana.

Vrbanjuša je sada prva na tabeli sa 27 osvojenih bodova, dok Mošćanica ima 24.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti