Braco raspoređuje formaciju u svlačionici: Šefe, ovaj momak je ljevak - lijevo krilo, mrš!

Trener Vrbanjuše nije dao pardona nikome

Braco raspoređuje formaciju u svlačionici: Šefe, ovaj momak je ljevak - lijevo krilo, mrš!

Legendarni trener Vrbanjuše Alija Braco Hadžiosmanović danas je dočekao svojih pet minuta jer je njegov tim igrao derbi protiv Vratnika. 

U pitanju je susret u okviru Prve lige Kantona Sarajeva koji je na kraju završen bez golova.

Legendarni Braco, koji je poznat po svojim govorima u svlačionici, i danas je bio vrlo zanimljiv javnosti. Lično on je na svom Faceboook profilu objavio video na kojem se vidi kako raspoređuje formaciju pred meč.

Očito je Braco danas na raspolaganju imao neke igrače koje po prvi put vodi na meč pa mu je bila potrebna pomoć iskusnijih igrača kada je pravio formaciju. Oni su mu objasnili ko igra kojom nogom bolje, pa je Alija na osnovu toga poredao linije tima.

Očito to na terenu nije djelovalo baš najbolje obzirom da je meč završen 0:0, a nakon utakmice Braco je prije svega napao sudije.

"Vrbanjuša je bila kvalitetnija i bolja. Imali smo 80 posto igru u rukama. Imali smo 20 do 30 šansi. Sudija je tendeciozno navijao... Ne želim reći ni za koga, ali skratio je vrijeme. Trebao je da produži još 10 minuta, a on odmah svirao kraj", kazao je Braco za SportSport.ba nakon meča.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa A:

I tokom pravljenja same formacije u svlačionici Braco nije dao pardona nikome pa je neke igrače čak i maršnuo. Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Top Komentari

Bulle
Volio bih samo da kazu zbog cega je ovo legendarno???? O cemu vi pisete??? Sta je tu legendarno???
12 8
Havdika
**** vas Braco .. pisite sta normalno i posteno
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi