Braco: Imali smo 20-30 šansi, a sudija je skratio vrijeme utakmice

Trener Vrbanjuše

Braco: Imali smo 20-30 šansi, a sudija je skratio vrijeme utakmice

E. Škorić

Alija Braco Hadžiosmanović, trener Vrbanjuše, smatra da je njegov tim danas trebao da pobijedi protiv Vratnika.

Derbi je završen bez pogodaka, mada je Vrbanjuša prema riječima Brace nadigrala svog protivnika.

"Vrbanjuša je bila kvalitetnija i bolja. Imali smo 80 posto igru u rukama. Imali smo 20 do 30 šansi. Sudija je tendeciozno navijao... Ne želim reći ni za koga, ali skratio je vrijeme. Trebao je da produži još 10 minuta, a on odmah svirao kraj", kazao je Braco za SportSport.ba, dodavši:

"Žao mi je ove publike jer je utakmica protekla u dinamičnom tempu. Vrbanjuša je bila bolja, ali sve u svemu - takav je fudbal. Na kraju nismo iskoristili šanse. Mislio sam sto posto da će Vrbanjuša pobijediti, ali golman Vratnika je izvanredno branio. Sve u svemu, drago mi je da je publika zadovoljna a žao mi je što nije bilo golova", rekao je Braco nakon utakmice, pa je dodao:

"Sudijska trojka je skratila utakmicu. Trebalo je produžiti još 10 minuta, ali šta je tu je".

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

Top Komentari

milivoje
Zalosno je da se ovakvim likovima pridodaje paznja. Ljudski sljam
2 3
dinas
uvijek neko drugi kriv braci
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi