Trener svih trenera uz reprezentaciju BiH

Braco u svom stilu prognozira meč: "Kao da igraju Milan i Flamurtari..."

Još skoro dva sata ostalo je do utakmice na Grbavici. Bh. navijači pristužu u sve većem broju i evidentno je da će stadion Grbavica večeras biti ispunjen, a uz Zmajeve je i, po običaju, legendarni Alija Braco Hadžiosmanović.

"Trener svih trenera" je optimističan glede nadolazeće utakmice, vjeruje da će Zmajevi slaviti uvjerljivo i na pravi način otvoriti kvalifikacije za Euro 2020.

"Mi smo kvalitetniji. Ovo je isto kao da smo mi, naprimjer Milan, a oni Flamurtari, međutim ne treba ih podcijeniti. Mi imamo jednog od najkvalitetnijih igrača, idola nacije Edina Džeku, koji će večeras sam riješiti utakmica. Grbavica će biti puna, već vidim dolaze navijači u što većem broju i svi će navijati za našu reprezentaciju koja je jedna od najboljih, ne samo u Evropi, nego i u čitavom svijetu", govori Hadžiosmanović, pa nastavlja:

"Imali smo izvanredne selektore koji su napravili pravo jato. Tu je bio Ćiro Blažević, Safet Sušić..., sada je tu Robert Prosinečki, čovjek koji je poznat u svijetu. Siguran sam da ćemo slaviti s dva, eventualno tri razlike i da će nam to biti dovoljno. od prve do zadnje minute moramo 'zaliti' svaku travku na terenu."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon Armenije, Zmajeve u utorak čeka Grčka.

"Mnogo teža utakmica. U Zenici će isto biti stadion ispunjen do posljednjeg mjesta, jer ipak imamo mašineriju navijača, koji prate našu reprezentaciju ne samo ovdje nego i u čitavoj Evropi. Oni su naš 12. igrač", poručio je Hadžiosmanović.

Top Komentari

yess81
Budala ostake budala
2 0
Rigel
Ma Braco je kralj. Sto dalje od gola, veci si gospodin.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi