"Igram gdje god trener poželi"

Brahim Diaz

"Igram gdje god trener poželi"

E. Škorić

Mladi i talentovani Španac Brahim Diaz postigao je pogodak u 4:2 pobjedi Milana nad Celticom.

Diaz je u Milan došao na posudbu iz Real Madrida i postigao je sinoć novi gol. Igra na nekoliko pozicija i to mu očito ne smeta.

"Jako sam sretan što sam ovdje jer zaista se dobro osjećam u velikom klubu kao što je Milan", kazao je Diaz nakon meča za Sky Sport, dodavši:

"Igram gdje god trener to želi. Znam da moram da napredujem i sretan sam što to radim baš u ovom klubu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Stefano Pioli jučer se vratio nakon što je propustio 18 dana zbog koronavirusa.

"Piolijev povratak bio je pozitivan. Njegovo osoblje omogućilo nam je da dobro radimo, ali njegovo prisustvo daje nam dodatni poticaj", dodao je Španac.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi