Branimir Cipetić se silno radovao transferu života, a onda saznao užasne vijesti

Propao prelazak u Rapid

Branimir Cipetić se silno radovao transferu života, a onda saznao užasne vijesti

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Branimir Cipetić bio je na pragu potpisa za bečki Rapid, ali mu je transfer na kraju propao.

Cipetić je otputovao u glavni grad Austrije na ljekarske preglede, ali na kraju se razočarano morao vratiti u Zagreb.

Prvi dio pregleda odradio je u srijedu, drugi je trebao da bude u petak poslijepodne. Iako su pregledi prošli dobro, do potpisa nije došlo, jer su mu Austrijanci ponudili manje novca od dogovorenog iznosa.

“Sve se to malo odužilo i na kraju ništa od svega. Nismo se dogovorili oko uslova, bilo je nekakvih promjena”, izjavio je Cipetić za Sportske novosti.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Rođeni Splićanin nastupa za BiH, a 2021. godine je iz Širokog Brijega prešao u Lokomotivu, gdje će očigledno igrati i naredne sezone nakon što je propala mogućnost da obuče dres Rapida.

Ponikao je u omladinskoj školi Hajduka, a prije prelaska u Široki igrao je u nekoliko španskih niželigaša.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Pa jel moguće da su mu uslovi u Lokomotivi bolji od onih ponuđenih od Rapida ( kakvi god oni bili) . Mora tu biti nešto drugo. Pa valjda je bolje otići tamo i boriti se za mjesto i ako ima šlifa, biće i rezultata u svakom pogledu.
2 0
delta
Steta za ovog momka da rjesi svoju egzistenciju, sad u pravim igrackim godinama....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi