Branislav Ivanović i u 35. godini dobija nevjerovatne ponude

Velika potražnja za Srbijanca

Branislav Ivanović i u 35. godini dobija nevjerovatne ponude

Srbijanski defanzivac Branislav Ivanović još uvijek je vrlo tražena roba u svijetu fudbala.

Iako već ima 35 godina, popularni Bane je očigledno vrijedan višemilionskih ugovora, a ruski mediji prenose kako ga žele klubovi iz Kine, Saudijske Arabije i Katara.

Navodno pomenuti klubovi Banetu nude od šest do osam miliona eura po sezoni, a u prilog tome da će napustiti Zenit ide i činjenica da se još nije pojavio na pripremama ovog kluba u Kataru zbog 'privatnih obaveza'.

Inače, Bane je tokom karijere igrao za Srem, OFK Beograd, Lokomotivu iz Moskve i Chelsea prije nego što je u februaru 2017. godine stigao u Zenit.

Ove sezone je odigrao ukupno 26 utakmica i upisao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi