Branislav Ružić je u prvim minutama ušao u srca navijača Zvijezde

Branislav Ružić je u prvim minutama ušao u srca navijača Zvijezde

Edmir Škorić

Iskusni golman Branislav Ružić jučer je debitovao za Zvijezdu, u koju je tek nedavno stigao.

Nakon što je raskinuo ugovor s Čelikom, Ružić je došao u Gradačac kako bi pomogao Zvijezdi, ali u prvom meču imao je nesreću.

Protiv TOŠK-a u Kupu nije branio u srijedu zbog toga što nije imao pravo nastupa, ali je jučer stao na golu u duelu sa Orašjem. Zvijezda je odigrala 1:1, gol je primila u samom finišu, a Ružić neće po dobrom pamtiti debi.

Naime, nakon sudara sa saigračem stradala mu je arkada, pa je dobio četiri šava. Unatoč tome, Ružić nije htio da izađe iz igre, već je nastavio utakmicu, a njegova hrabrost oduševila je mnoge u Gradačcu.

Zvijezdini navijači smatraju da se tako bori za dres kluba, bez obzira što je Ružiću ovo bio tek prvi nastup i nakon ovakvog poteza svakako će imati veliko poštovanje u gradu Zmaja od Bosne.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nejeditrice
Gromada od čovjeka! Hvala ti za sve u dresu Čelika.
7 0
dzek_dzek
tako se odnosi prema grbu. svaka cast
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi