Branislav Ružić stekao pravo nastupa za Čelik

Stigao certifikat iz Srbije za golmana Zeničana

Branislav Ružić stekao pravo nastupa za Čelik

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će na Bilinom polju u okviru derbija 3.kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Sarajeva. Biće to duel starih rivala, čije su utakmice bile uvijek zanimljive, te su plijenile pažnju velikog broja navijača,bez obzira da li su utakmice igrane na Bilinom polju ili Koševu.

Zbog povrede derbi utakmicu će propustiti Fenan Salčinović, dok je pod znakom pitanja nastup kapitena Emira Jusića, koji je zbog udarca u koljeno na jednom od posljednjih treninga propustio utakmicu u Bijeljini.

Pozitivna vijest za stručni štab jeste što je stigao certifikat iz Srbije za golmana Branislava Ružića, koji je prije 10-tak dana stigao u Čelik. On je stekao pravo nastupa za crno-crvene, te se očekuje da u subotu bude na klupi za rezervne igrače Zeničana, budući da je strateg Kemal Alispahić zadovoljan odbranama Semira Bukvića u protekle dvije utakmice.

Sutra će Zeničani predstaviti i novu kolekciju dresova, sarajevskog modnog dizajnera Adnana Hajrulahovića HAAD-a, a fotografisanje igrača će biti upriličeno na stadionu Bilino polje. Igrači Čelika, tako će u subotu u novim dresovima suprotstaviti se ekipi Sarajeva, koje je zanimljivo do početka ove sezone nosio dresove upravo gore pomenutog dizajnera.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi