Brann startao sa pripremama, šta će biti sa Ordagićem?
Da li ćemo ga uskoro gledati u novom klubu?

Nije se naigrao u Norveškoj

Brann startao sa pripremama, šta će biti sa Ordagićem?

S. Mlaćo

Nogometaši norveškog Branna jučer su odradili prvi trening u novoj 2019. godini. Ovaj tim je već doživio određene igračke promjene ove zime, a na prvom treningu pojavio se i bh. internacionalac Amer Ordagić.

Ordagić se nije puno naigrao u Brannu otkad je došao u klub u januaru prošle godine, a spominjao se i njegov povratak u Premijer ligu.

Naime, nekadašnji vezista Gradine, Zvijezde i Slobode bio je na meti Željezničara, te je i sam potvrdio da je bilo poziva sa Grbavice.

Važeći ugovor sa Brannom Ordagić ima do decembra 2020. godine, međutim nije isključeno da ga ovaj klub pošalje na posudbu kako bi stekao veću minutažu.

I njegov menadžer Sanel Pajić nešto ranije je potvrdio da je Ordagić u potrazi za klubom.

"Razgovarali smo sa Brannom, Ameru je dopušteno da traži novi klub. Upravo radimo na tome", istakao je Pejić za Bergens Tidende.

"Postoji konkretan interes za njega", poručio je Ordagićev menadžer i dodao da se to posebno odnosi na jedan klub van Norveške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi