Ordagić: Samo sam došao gledati Želju, vraćam se u Norvešku

Vezista ostaje u Brannu?

Ordagić: Samo sam došao gledati Želju, vraćam se u Norvešku

S. Mlaćo

Slobodan Krčmarević još uvijek nije otkrio najavljenu "bombu" na Grbavici. Srbijanski stručnjak je nakon revanš meča protiv Narve Trans kazao da to sigurno nije Gojko Kačar, ali je istakao da će prema njegovim informacijama najavljeni nogometaš uskoro doći u Dolinu ćupova.

Pojavile su se nezvanične informacije da bi to mogao biti Amer Ordagić, sjajni veznjak koji trenutno nastupa u Norveškoj za ekipu Branna. Ordagić za sada bilježi skromnu minutažu, a pojedini norveški mediji navode da bi čak mogao i ubrzo napustiti ovaj klub.

Zanimljivo da je Ordagić u četvrtak sa zapadne tribine Grbavice pratio duel Željezničara i Narve Trans, ali je bar za sada odbacio mogućnost povratka u Pl, tačnije prelazak u Željezničar.

"Nisam imao pozive od ljudi iz Željezničara, samo sam došao pogledati utakmicu. Skoncentrisan sam na povratak u Norvešku i to je to što mogu reći u ovom trenutku", kazao je Ordagić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O pisanjima norveških medija da bi mogao napustiti Brann nije upoznat.

"Nemam takve informacije. Vraćam se naredne sedmice u Norvešku, a uskoro starta i nastavak prvenstva", dodao je 25-godišnji vezista koji je za Brann upisao skromnih šest nastupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi