Bratstvo počelo sa pripremama, akcenat na mladim igračima u narednoj sezoni

Dosta promjena u ekipi

Bratstvo počelo sa pripremama, akcenat na mladim igračima u narednoj sezoni

E. Oštraković, foto: E. Oštraković

Danas je održana prozivka i prvi trening nogometaša Bratstva u sklopu priprema za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH.

Prozivku je održao šef stručnog štaba Nikola Nikić, a osim njega prisutnima se obratio i Gradonačelnik, Nusret Helić.

Stav obojice je isti, a to je da je pred Bratstvom u narednoj sezoni proces podmlađivanja ekipe, te je zbog tog razloga dosta starijih igrača otpisano.

Šansu će dobiti pretežno domaći igrači, ali se struka odlučila i na to da zadrži neke od iskusnijih igrača zbog balansa u ekipi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo neće imati pretjerano velike ambicije u narednoj sezoni nego će akcenat biti na afirmaciji određenih igrača koji su važni za budućnost kluba.

Top Komentari

bahlje
Musa Diabang jedini domaći igrač :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi