Nikola Nikić proziva u ponedeljak, očekuje se mnogo promjena u igračkom kadru Bratstva

Gračanlije kreću sa radom

Nikola Nikić proziva u ponedeljak, očekuje se mnogo promjena u igračkom kadru Bratstva

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva iz Gračanice u ponedeljak će krenuti sa pripremama za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Nakon što su prošlu sezonu, koja je prekinuta, završili na dvanaestoj poziciji, Gračanlije u narednoj imaju dosta veće ambicije.

Istina, u novu sezonu ući će u dosta promjenjenom sastavu, jer se očekuje raskid saradnje sa mnogim igračima, te podmlađivanje sastava.

Tako igrači Bratstva u narednoj sezoni sigurno neće biti Kosta Bajić, Elvir Duraković, Tino Divković i Stefan Stojanov, ali se očekuje da će još nekoliko igrača dobiti slobodne papire.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Više oko svega toga će biti poznato u ponedeljak kada je zakazana prozivka, te prvi trening, a očekuje se i dolazak nekoliko provjerenih pojačanja.

Top Komentari

Matic
Dragi Nidzo dodji da rastjeramo ove kriminalce i spasimo naseg Zelju.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi