Bratstvo počinje pripreme, nekoliko igrača odlazi

Promjene u timu iz Gračanice

Bratstvo počinje pripreme, nekoliko igrača odlazi

M. Šljivak

Nogometaši Bratstva u subotu će početi pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije.

Novi trener ekipe iz Gračenice je Nusret Muslimović, a u narednoj sezoni ekipa iz Gračanice će imati dosta izmijenjen sastav

Čak sedam igrača je na izlaznim vratima kluba. Gotovo sigurno je da novi trener u novoj sezoni neće računati na Elbisa Šabića, Kenana Hujića, Adnana Alihodžića, Benjamina Šehića, Anela Salibašića, Mladena Stjepanovića i Ermina Huseinbašića, koji će potražiti novu sredinu.

Rukovodstvo kluba je već počelo tražiti njihove zamjene. Kao nove akvizicije Bratstva spominju se Semir Terzić i Edo Vehabović, a izvjesno je da će klub pojačati Almir Redžić, te Adnan Šubić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ipak, mnoge stvari će biti jasnije u subotu 2. jula, kada je zakazana prozivka ekipe iz Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije