Bravo dobio crveni karton, pa Walker navukao rukavice: Prva intervencija je bila baš zanimljiva

Desni bek se solidno pokazao

Bravo dobio crveni karton, pa Walker navukao rukavice: Prva intervencija je bila baš zanimljiva

Vrlo zanimljiva situacija viđena je pred sami kraj sinoćnje utakmice na San Siru između Atalante i Manchester Cityja. 

Ove dvije ekipe podijelile su bodove jer su u susretu 4. kola grupne faze Lige šampiona odigrale 1:1, a gosti s Etihada su finiš susreta dočekali s Kyleom Walkerom na golu.

Claudio Bravo je na poluvremenu zamijenio povrijeđenog Edersona, a Čileanac je dobio crveni karton 15-ak minuta prije kraja meča pa je trener Pep Guardiola morao nekog od igrača da stavi na gol.

Odlučio se za desnog beka Walkera koji je ušao s klupe kako bi obukao rukavice i golmanski dres, a po samom ulasku u igru morao je da interveniše.

Atalanta je imala slobodni udarac, lošta je išla direktno u Walkera, a Englez ju je iz drugog pokušaja uspio uhvatiti. Bila je to vrlo nespretna intervencija, ali najbitnije za njega je da City nije primio gol, ni u tom momentu a ni do kraja meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Imao je Walker još nekoliko sitnih intervencija i sve u svemu dobio je prolaznu ocjenu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
I ovi levati mu nisu uspjeli dati gol hahaha pa stvarno su dno a Sarajevo sastavili sa travom
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi