Nekoliko klubova želi dovesti Silvu, koji je najveći favorit?

Španac napušta City

Nekoliko klubova želi dovesti Silvu, koji je najveći favorit?

Nekadašnji španski reprezentativac David Silva karijeru bi mogao nastaviti u dalekom Japanu. 

Silva vrlo moguće igra svoju posljednju sezonu u dresu Manchester Cityja obzirom da u januaru puni već 34 godine, ali za njega nema brige jer će imati brojne ponude za nastavak karijere.

Nekoliko takvih doći će iz Japana. Tamošnji izvori kažu kako će nekoliko klubova pokušati angažovati Silvu, računajući i Vissel Kobe, za koji nastupaju zvijezde poput Davida Ville, Andresa Inieste ili Thomasa Vermaelena.

Ipak, najbliži dovođenju, barem za sada, je klub Hokkaido Consadole Sapporo koji Španca želi osigurati prije kraja aktuelne sezone. Ovaj klub je ljetos pokušao dovesti i Arjena Robbena ali transfer je propao jer porodica Holanđanina nije željela da se preseli u Japan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Silva je povezivan i s Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno klubom kao što je Inter Miami.

Silva je ove sezone odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima, postigao je pri tome dva pogotka i upisao pet asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti