Reprezentativac potpuno iskreno: Nisam zaslužio poziv u nacionalni tim
Foto - EPA

Bio je veoma iznenađen

Reprezentativac potpuno iskreno: Nisam zaslužio poziv u nacionalni tim

M. Šljivak

Utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine igrane su u prethodnih desetak dana.

Širom svijeta nacionalni timovi su se borili za bodove, a među njima je i jedna od najboljih afričkih selekcija - Gana.

Crne zvijezde su ostvarile pobjedu protiv Etiopije (1:0) i poraz od Južne Afrike (1:0) i nakon dva odigrana meča imaju tri osvojena boda.

Priliku za igru u ovim utakmicama nije dobio napadač njemačkog trećeligaša Halleschera Braydon Manu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTSHA6vInzS/[/instagram]

Ovaj 24-godišnjak koji je na posudbi iz Darmstadta je oba meča odgledao sa klupe, a i sam njegov poziv u nacionalni tim je iznenađenje za sve.

Manu je odigrao samo 66 minuta u svom klubu. Šokirao se kada je vidio poziv u nacionalni tim i iskreno kaže da ga nije zaslužio.

"Bio sam šokiran. Mislio sam da je poziv lažan i da se neko šali. Bio sam sretan, ali sam se pitao kako? Iskreno, nisam igrao previše da bih se dokazao i zaslužio poziv u reprezentaciju", rekao je ovaj fudbaler za Joy Sports.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSr0pkpI03Z/[/instagram]

Manu je karijeru počeo u ekipi Braunschweiga, igrao je potom dvije godine za sadašnji tim Hallescher, a 2019. godine je postao član Darmstadta.

Top Komentari

bosnjak19781998
Kad bi Kenan Pirić ovako rekao...
5 0
user1608810872
Sta je kod nas sto ne igraju pa dobiju poziv
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti