Brazilac uhvaćen na djelu: Snimila ih kamera, a on ni slutio nije da djevojka prati šta radi

Jednim okom gleda u mobitel, drugim u njega

Brazilac uhvaćen na djelu: Snimila ih kamera, a on ni slutio nije da djevojka prati šta radi

E. Čaušević

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru u direktnim prenosima utakmica možemo vidjeti i dosta dešavanja na tribinama, a u centru pažnje našao se jedan brazilski navijač koji je s djevojkom pratio meč protiv Hrvatske i u jednom trenutku prikazani su na velikom ekranu dok je on čuvao mobitel i pomagao njoj da se našminka, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Brazil je prije nekoliko dana doživio šokantan poraz u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Hrvatske koja je slavila nakon penala i plasirala se u polufinale ovog takmičenja.

Jasno je da su Brazilci imali ulogu favorita i veliku podršku s tribina, te se očekivalo da će bez problema proći u narednu fazu Mundijala, ali Hrvati su ih žestoko šokirali.

Kako je bilo zanimljivo na terenu tako je bio i na tribinama, a reditelji prenosa tokom utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru koriste i dosta prilike da snime što više navijača.

Tako je bilo i na meču Brazil - Hrvatska gdje se u centru pažnje našao jedan navijač Karioka koji je bio na stadionu sa svojom djevojkom, ali nije baš snimljen u najmuževnijoj situaciji.

On je u jednom trenutku čuvao mobitel i upalio je prednju kameru kako bi to poslužilo njegovoj djevojci da se našminka, ali ni slutio nije da će baš u tom trenutku završiti na velikom ekranu.

Oglasi

Kada je shvatio da se nalazi na velikom ekranu pokušao je barem malo da od svega toga napravi šalu, ali nije baš očekivao da će njegova djevojka vidjeti ono što radi i to dok se šminka.

Ovaj navijač je namignuo nekoliko puta kada je vidio da ga kamere snimaju i počeo se smijati, ali je osmijeh nestao s njegovog lica kada ga je djevojka "ubila" pogledom.

Mnogima nije jasno kako je ona uspjela vidjeti šta on radi dok se šminkala, ali jasno je da joj se nije svidio njegov potez.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Na kraju ovaj video pojavio se na društvenim mrežama i postao je pravi hit posebno među muškarcima koji su poručili da je ovo dokaz da djevojke prate vaš svaki pokret i to posebno kada to ne izgleda tako.

Top Komentari

K79
waooooo kakva vijest upm
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi