Brazil i Hrvatska na Anfieldu

Dogovoren prijateljski susret

Brazil i Hrvatska na Anfieldu

S. Grebović

Vatreni će 3. juna odigrati jednu od posljednjih provjera pred SP protiv selekcije Brazila i to u Engleskoj, tačnije u Liverpoolu na kultnom Anfieldu.

U prodaju su puštene ulaznice za utakmicu Hrvatska - Brazil koja je na rasporedu 3. juna. Ovu informaciju na svojoj web stranici potvrdio je Hrvatski nogometni savez, koji je objavio i cijene ulaznica za ovaj spektakl. 

Odrasli će morati izdvojiti od 30 do 55 funti, stariji od 65 godina od 23 do 41 funte, mladi (17-21 godina) od 15 do 28 funti i djeca mlađa od 17 godina 10 funti.

Na utakmici se očekuje veliki broj brazilskih navijača, koji žive i rade širom Otoka. Brazilci su dobili glavnu tribinu, mitski Kop navijača Liverpoola, dok je Hrvatima pripao sektor za gostujuće navijače.

Utakmica na legendarnom Anfieldu počinje u 16 sati. Biće to velika provjera za izabranike Zlatka Dalića pred nadolazeći Mundijal i pravi pokazatelj od kakvog su materijala satkani Vatreni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi