Brazil je Neymarovo igralište: Spektakularan gol zvijezde PSG-a
Foto: Screenshot

Oduševio publiku na humanitarnoj utakmici

Brazil je Neymarovo igralište: Spektakularan gol zvijezde PSG-a

Teme:

Prvio dio takmičarske sezone u francuskom šampionatu je završen, ali zvijezda PSG-a jednostavno ne može bez fudbala, pa i u slobodno vrijeme oduševljava majstorijama na fudbalskim terenima.

Ovaj put je postigao fantastičan gol u svom rodnom Brazilu. Istina, radilo se o humanitarnoj utakmici, ali to ne umanjuje ljepotu Neymarovog gola.

Sjajni Brazilac je prvo varkom izbacio golmana "iz takta", a potom sam sebi podigao loptu i iz "nemoguće" pozicije postigao gol.

Podsjetimo, Neymar je proteklog ljeta stigao u PSG iz Barce za nevjerovatna 222 miliona eura, a u 14 utakmica francuske Ligue 1 odigranih do sada je upisao 11 golova i 10 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi