I Neymar je slavio Realovo poniženje

Na Instagramu

I Neymar je slavio Realovo poniženje

E. Škorić
Teme:

Barcelona je danas s 3:0 slavila na Santiago Bernabeu protiv Real Madrida i na pragu je nove titule, bez obzira što je tek pola sezone iza nas.

Real je ponižen od ljutog rivala, a u Barceloni svi slave ovu veliku pobjedu, pa čak i njen bivši igrač Neymar, koji je ljetos za 222 miliona eura prešao u PSG.

Stalno mediji pišu o tome kako će Neymar na ljeto doći u Real Madrid, ali nakon ovog slavlja Barcine pobjede čini se da od toga nema ništa.

Neymar je na Instagramu pokazao da je i dalje uz Lea Messija i ostale bivše saigrače, pošto je lajkao fotografije koje je objavila Barcelona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi