Brazilci donose ekskluzivu: Neymar s Zahavijem razmatra ponudu Reala, utvrđuju se detalji

Izraelski super-agent "konstruiše" još jedan veliki transfer?

Brazilci donose ekskluzivu: Neymar s Zahavijem razmatra ponudu Reala, utvrđuju se detalji

Gotovo svi ugledni španski mediji su danas prenijeli informacije do kojih je došao brazilski UOL Esporte, a koje se tiču potencijalnog Neymarovog transfera iz PSG-a u Real Madrid.

"Arhitekta" ovog transfera je Neymarov "nezvanični" menadžer Pini Zahavi koji je počeo finalizovati detalje navodne ponude Real Madrida.

UOL Esporte je, naime, došao do informacija da se prošle sedmice Zahavi sastao sa Neymarom i njegovim "užim krugom" kako bi zajedno pregledali ponudu za ugovor koju je poslao lično predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Zahavi je, slučajno ili ne, u Brazil stigao u isto vrijeme kada su u posjetu Neymaru došali i predsjednik PSG-a Al Khelaifi i sportski direktor Antero Henrique. Podsjetimo, nakon Neymarovog šokantnog transfera iz Barcelone u PSG za 222 miliona špekulisalo se da je upravo Zahavi bio najodgovorniji za ovakav razvoj događaja.

Sastanak Neymara i Zahavija se održao u hotelu Emiliano u Sao Paulu, a izraelski menadžer je većinu vremena potrošio da Brazilcu objasni finansijske detalje Perezove ponude.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Zahavi i Perez imaj dobar lični odnos, a navodno su se njih dvojica tokom proteklih sedmica više puta sastali, dok je Zahavi nedavno počeo raditi i na slučaju Roberta Lewandowskog i Bayerna.

Brazilski mediji su posljednji sastanak Neymara i Zahavija u hotelu Emiliano protumačili kao još jedan korak prema novoj transfer bombi. Podsjetimo, već neko vrijeme se špekuliše da je Neymar, koji se oporavlja od povrede, nezadovoljan na Parku prinčeva, te da ne bi imao ništa protiv prelaska u Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi