Brazilci još uvijek favoriti kladionica

Pred početak knock-out faze

Brazilci još uvijek favoriti kladionica

Reprezentacija Brazila favorit je kladionica pred početak same završnice Mundijala u Rusiji. 

Podsjetimo, Brazil je i prije samog početka turnira bio favorit da će osvojiti svoju šestu titlu prvaka svijeta, a nakon dobrih partija u grupnoj fazi Karioke su samo zadržale ovu poziciju.

Kao što se to očekivalo, u krugu prvih favorita kladionice MOZZART, pored Brazila, nalaze se reprezentacije Španije, Belgije i Engleske, a nisu daleko i Francuska te Argentina koje će odigrati međusobni duel. MOZZART nudi koeficijent 4,50 da će Brazil postati prvak svijeta, a dalje slijedi Španija sa koeficijentom 5,50, pa Belgija sa 7,50 i Engleska sa 8,50. 

Što se tiče jedine preostale reprezentacije iz regiona, Hrvatske, ona je svrstana u prvi red favorita, a ukoliko se sada odlučite kladiti da će Vatreni postati prvaci svijeta, na uložnih 1 KM možete osvojiti 10.

Naravno, kada su se određivali koeficijenti pred početak knock-out faze u obzir je uzet i žrijeb koje reprezentacije imaju pred sobom na eventualnom putu do velikog finala, a tu najslabije trenutno kotiraju Francuska i Argentina koje će odigrati međusobni susret u osmini finala.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Svemu dodajmo da se od turnira oprostio jedan od velikih favorita, reprezentacija Njemačke, koja je ispala već u grupnoj fazi i to nakon poraza u posljednjem kolu od Južne Koreje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi