Brazilci na nogama: Ronaldinho potpisao za Chapecoense?

Još jedna lažna uzbuna

Brazilci na nogama: Ronaldinho potpisao za Chapecoense?

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da će Ronaldinho potpisati za Chapecoense.

Nakon tragedija koja je zadesila ovaj klub pojavile su se priče da bi Ronaldinho mogao zaigrati za Chapecoense. Nekadašnji igrač Barcelone demantovao je ove navode, ali je dodao da je spreman da razgovara.

Brazilski mediji danas su objavili vijest da je Ronaldinho potpisao za Chape, te da će za ovaj klub igrati potpuno besplatno. Ipak, nije dugo trebalo da se shvati da je i ova vijest lažna.

Internetom kruži slika Ronaldiha sa zelenim dresom, te opisom da je novi igrač Chapecoensea. Međutim, ubrzo je "provaljeno" da je fotografija nastala još davne 2008. godine. Od dolaska Ronaldinha u Chape još uvijek nema ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi