Brčkalić se vratio u HNK Orašje

Dolazi iz Zvijezde

Brčkalić se vratio u HNK Orašje

Enes Brčkalić nije dugo tragao za novim angažmanom nakon napuštanja Zvijezde iz Gradačca.

Ovaj 29-godišnji igrač je jesenas za Zvijezdu odigrao gotovo sve utakmice, bio je jedan od boljih igrača u timu, međutim zbog određenih nesuglasica s ljudima iz kluba napustio je Banja Ilidžu.

U proteklom periodu je imao kontakte s nekoliko klubova, a izbor je na kraju pao na Orašje, čiji je dres Brčkalić već imao priliku nositi prije skoro deset godina.

Nema sumnje da će Brčkalić predstavljati veliko pojačanje za trenutno sedmoplasirani tim prvoligaške karavane, a i on sam po dolasku istakao je kako vjeruje da će opravdati povjerenje i pomoći klubu u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Brčkalić je u prošlosti, između ostalog, igrao još za Drinu, Jedinstvo, Radnički, Gradinu, Slobodu, Borac Šamac...

Top Komentari

nijepoznat
jel ovo na slici tekma kad je Mulle dao tri gola,,svaka cast momce
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi