Brendan Rodgers prebolio koronavirus i opisao dešavanja: Kao da sam se penjao na Kilimandžaro!
Foto - EPA

Menadžer Leicestera

Brendan Rodgers prebolio koronavirus i opisao dešavanja: Kao da sam se penjao na Kilimandžaro!

M. Šljivak

Menadžer Leicestera Brandan Rodgers (47) prebolio je koronavirus.

Ovaj 47-godišnji stručnjak je danas u razgovoru za BBC potvrdio kako je imao virus i da ga je uspješno pobijedio.

"Supruga i ja smo imali virus neposredno nakon prekida sezone 13. marta. Osjećao sam se slabo, nisam imao čula mirisa i okusa. Nisam imao snage i baš sam mučio. Isto se osjećala i moja supruga. Jedva sam hodao", rekao je Rodgers i dodao je:

"Kao da sam se penjao na Kilimandžaro, ono kada se što više penješ, sve teže možeš disati. Pokušao sam trčati, ali nije bilo šanse. Ni apetita nisam imao i tri sedmice sam se osjećao čudno jer nisam imao čulO okusa", rekao je Rodgers.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, koronavirus je sada prošlost i sjajni stručnjak će povesti Leicester u nove pobjede nakon zaista fantastičnih utakmica iz prvog dijela sezone.

Lisice trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli, a prvi meč nakon pauze odigrat će na gostovanju kod Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi