13

Komentari (13)

King_Kenny
...svaka cast Brentfordu,potpuno zasluzen bod,iako se Liverpoolu nije svirao cist penal nad Jotom u 85. minuti,ali to se Liverpoolu svakako ne svira,nisu Manchester United...odbrana Liverpoola danas ocajna,podsjetila me na onu kada su stoperski tandem cinili Lovren i Sakho...visio je gol u zraku kod svakog ubacaja...katastrofalna igra cijele ekipe,nadam se da ce ih Klopp dovesti u red jer ako sljedece kolo budu ovakvi protiv Cityja primit ce 10 komada...Maneu je krajnje vrijeme da zavrsi na klupi,igrac manje na terenu.
Viper20
dali ste gol iz ofsajda padavičari sta hos vise haha
Viper20
Inc ne pratim toliko Liv ,ali imal itko da igra umjesto Manea više?
King_Kenny
@Viper20 ...ne moze se dati gol iz offside-a vise postoji VAR,da nisi gledao neki snimak utakmice Manchester Uniteda iz devedesetih,oni su tako pobjedjivali???...danas ti fino povuku liniju i sve vidis cisto i jasno,kao sto si i imao priliku na ovoj utakmici.
Malmi_Suomi
@King_Kenny e kingu samo da te pitam majke ti tvoje?
Čitam šta pišeš i vidim da si navijač Liverpool-a ali možeš li napisati i jedan komentar sa VELIKIM slovom a ne 3 tačke ...?
I možeš li navijati za svoj klub a da ne spominješ neki drugi ili treći, kao npr. MU ili City?
Probaj , bar veliko slovo prvo majke ti.
Lp
Viper20
Vidjeli smo snimak i kako se linije povlace kad igra Liv
Viper20
@Malmi_Suomi Pa evo bro od mene,pogledaj sve članke o Liv nema komentara toliko od Navijača Utd,City,Che ali pogledaj o Unitedu i Cityu grme od ljubomore pa evo morao sam danas prvi put i ja na ovom članku pisat cisto da se malo podgriju
Malmi_Suomi
@Viper20 tebe fakat nisam upratio i , naravno možeš da pišeš šta hoćeš tvoja stvar ali...
Kao ovaj KING koji kao da je rođen u Liverpoool-u toliko ga diže u nebesa a u isto vrijeme nema šanse a da ne spomene VAR i MU.
Dosadio je brate mili i sa njegove ... tri tačke pa započinje pisanje.
Nisam navijač ni jednog stranog kluba , ne mrzim ni jedan klub tako....
Navijajte za koga hoćete, naravno vaša stvar ali dok navijaš za svoj klub ne jači se non stop za neki drugi treći klub.
Pozz
Viper20
On ti je aktivniji od Unitedovih navijača kad igra Utd
Malmi_Suomi
Šteta zbog Liverpool-a a gotivim ga iskreno zbog Salaha, nisam navijač. Ali i ovaj Bredford ( ako je ispravno) pofajta se pravo dobro . Dobra tekma 3 : 3 6.5 golova dali , e svaka vam čast -:)))))
Viper20
Kakva borba timova u Eng,nema otpisivanja
Viper20
Ni gol iz ofsajda ne pomaze haha,Salah zoomiran na max i posle sa 30m kamera gleda jel ofsajd a nista približavanje hah,Ajde polako doći cete do titule Var radi posao ponovo
Maatija
idi ba roki malo očnom hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.