Kamera je prikazala čovjeka na balkonu, a on se potrudio da maksimalno pokvari dojam
Foto - Screenshot

Zanimljiva scena

Kamera je prikazala čovjeka na balkonu, a on se potrudio da maksimalno pokvari dojam

Midhat Šljivak

Ekipa Brentforda jučer je na svom terenu savladala West Ham s 2:0, a pogotke su postigli Mbuemo i Toney.

Pored sjajne igre domaćeg tima pažnju je na londonskom stadionu privukla i scena iz prvog poluvremena kada je kamerman odlučio da prikaže čovjeka koji je uživao na balkonu obližnje zgrade.

Gospodin se 'izvalio' na dvosjedu kojeg je postavio na balkon, ali utakmica na Brentford Community stadionu ga očigledno nije previše zanimala.

U trenutku kada ga je kamera prikazala, čovjek je gledao u telefon i čini se da mu je listanje društvenih mreža bilo mnogo izazovnije od meča londonskih rivala.

Svakako zanimljiva situacija koja više podsjeća na scene oko stadiona u regionu gdje često možemo vidjeti ovakve stvari.

Šteta je samo što gospodin ne zna cijeniti činjenicu da s balkona može gledati neke od najboljih igrača Premier lige i što mu je mobitel zanimljiviji od fudbala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brentford je pobjedom od 2:0 nastavio s dobrim igrama. Ovaj tim ide ka sredini tabele i trenutno imaju 36 bodova i zauzimaju 12. mjesto na tabeli.

Što se tiče opstanaka čini se kao da su sigurni, a s druge strane West Ham je ponovo ostao bez bodova i Liga prvaka djeluje sve dalje za Čekićare.

Oglasi

Najnovije vijesti