Brescia se ogradila od Balotellijevih izjava o Juventusu

Zvanično saopštenje

Brescia se ogradila od Balotellijevih izjava o Juventusu

Brescia je izdala zvanično saopštenje kojim se želi distancirati od izjava svog igrača Marija Balotellija o Juventusu, mada je on sam uvjeravao da se radi o šali.

Balotelli je tokom "Instagram livea" rekao da je Serija A odlučila da se zaostale utakmice 26. kola u jeku epidemije koronavirusa u Italiji odigraju jer se "moralo čekati da se Juventus vrati na vrh tabele prije nego što se prekine prvenstvo".

Podsjetimo, Juventus je u meču 26. kola sa 2:0 savladao Inter.

Brescia je međutim objavila saopštenje u kojem je poručila da se želi zvanično distancirati od komentara Marija Balotetllija - o hipotetskom favoriziranju Juventusa od strane Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mario Balotelli je tokom Instagram prenosa objavljenog i na YouTubeu dao komentar kojim je aludirao da se jedna ekipa (Juventus) favorizira u utrci za titulu... Brescia ističe da su takve insinuacije striktno individualna mišljenja i da ne predstavljaju stajalište kluba", stoji u saopštenju Brescije.

Balotelli je već postavio novu poruku na Instagramu uvjeravajući da nije želio vrijeđati Juventus, niti instituciju Serije A, već da se šalio...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...covjek nista nije slagao.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi