Brezičanin: Velež je favorit protiv svake ekipe u ligi, valjda nas i sreća pogleda

Golman Slavena pred meč u Živinicama

Brezičanin: Velež je favorit protiv svake ekipe u ligi, valjda nas i sreća pogleda

S. Mlaćo

Novi težak ispit je pred nogometašima Slavena iz Živinica. Na Gradski stadion dolazi lider Velež.

Slaven je pod imperativom osvajanja bodova, ali svjesni su u Živinicama da to neće biti nimalo lako. Ipak, imaju svoje adute i vjeruju da Rođeni mogu upisati prvi poraz.

"Velež je favorit protiv svake ekipe u ligi. Mi se nećemo unaprijed predati, te vjerujem da ako ponovimo igru iz prethodnih par kola da ovaj put rezultat neće izostati", kazao je golman Slavena Sakib Brezičanin.

Slaven ima samo šest osvojenih bodova, a Brezičanin smatra da su on i negovi saigrači zaslužili više.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Šest bodova je zaista premalo za ono što smo pokazali na terenu. Znam da možemo puno više, jer dobro treniramo i igramo. Samo još da nas malo pogleda sreća", dodao je Brezičanin za SportSport.ba.

Top Komentari

velez mo
AKO BUDEMO IGRALI KAO DVIJE ZADNJE UTAKMICE POBJEDA NECE DOCI U PITANJE.HAJMO RODENI GOLOVA.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi