Šest golova na Amexu, ali bez pobjednika

Premier liga

Šest golova na Amexu, ali bez pobjednika

E. Škorić

Meč između Brightona i Wolverhamptona završen je bez pobjednika (3:3).

Brighton nastavlja svoju borbu za opstanak, a protiv Wolverhamptona je došao do vrijednog boda. Gosti su vodili 3:1, no Brighton je uspio da se vrati i da ostane neporažen.

Prvi je poveo Brighton nakon 13 minuta igre golom Connollyja, a onda potpuni preokret Wolvesa koji su na odmor otišli s prednošću 3:1.

Saiss je u 19. izjednačio, Burn potom postigao autogol u 34. minuti, a isti igrač je srušio Adamu Traorea u finišu prvog dijela i skrivio penal. Neves je pogodio za 3:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novi penal, ali za Brightonm, na početku drugog dijela, a Maupay je precizan, da bi u 70. minuti Dunk na ubačaj Trossarda postavio konačnih 3:3.

Brighton ima 14 bodova i prvi je iznad opasne zone, a Wolves je 12. sa 22 boda.

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Extra, ako 56SENAL veceras dobije, eto ih u TOP12..
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi