Brighton želi napadača Evertona

Niasse napušta Goodison?

Brighton želi napadača Evertona

Eldar Ganibegović

Napadač Evertona Oumar Niaase je na Goodison stigao iz ruskog Lokomotiva za 13,5 miliona funti, ali se u klubu gdje je šef Ronald Koeman nije uspio izboriti za veliku minutažu, pa bi zbog toga mogao napustiti klub.

Reprezentativac Senegala je jedan dio prošle sezone proveo u Hull Cityju kao posuđen igrač Evertona, ali Koeman želi i dalje da se riješi njegovih usluga, jer se ispostavilo da je bio veliki promašaj.

Mjesta u ekipi Ronalda Koemana za Niasseja nema, ali engleski mediji prenose kako su Brighton, Burnley i Newecastle pokazali interesovanje za napadača Evertona. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brighton je ekipa koja pokazuje najveće interesovanje, najprije ga žele na posudbi a zatim da ga kupe za 10 miliona funti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi