"Brine me povratak Messija u reprezentaciju, izgleda mi jako umorno"
Messi bi trebao igrati u prijateljskoj utakmici protiv Maroka, ali je za tu utakmicu postavio posebne uslove

Lionel Messi nije igrao za Argentinu od Svjetskog prvenstva u Rusiji

"Brine me povratak Messija u reprezentaciju, izgleda mi jako umorno"

S. Pašalić

Trener reprezentacije Argentine iz 1978. godine Cesar Luis Menotti je izjavio da je uplašen zbog povratka Lionela Messija u reprezentaciju Argentine.

Menotti, koji je vodio reprezentaciju Argentine do osvjanja Svjetskog prvenstva 1978. godine je komentarisao je povratak Messijau reprezentaciju pred utakmice protiv Venezule i Maroka.

31-godišnji Messi igra u sjajnoj formi u dresu Barcelone ove sezone, ali za reprezentaciju Argentine nije igrao od Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Bojim se zbog toga što će Messi igrati za reprezentaciju. Vidim da je dosta emotivno ispražnjen u periodu utakmica Lige prvaka i reprezentacije, izgleda mi kao da je jako umoran. Ako želi igrati za Argentinu, onda je to dobro", rekao je Menotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi