Trebala im je nevjerovatna pobjeda i čudo se desilo
Foto - Screenshot

Lude scene iz Engleske

Trebala im je nevjerovatna pobjeda i čudo se desilo

Midhat Šljivak

Bristol Rovers plasirao se u League One nakon što je danas na svom terenu savladao Scunthorpe sa 7:0.

Roversi su sa Northamptonom vodili bitku za mjesto koje vodi u viši rang takmičenja. Morali su u posljednjem kolu da golovima nadmaše ovaj tim u to su učinili.

Otpisani Scunthorpe nije imao nikakve šanse. Ekipa Joeya Burtona im je do vrha napunila mrežu, slavili su sa 7:0, a kako je Northampton slavio 'samo' s 3:1, Bristol Rovers je ušao u viši rang.

Nakon što je sudija odsvirao kraj, nastalo je pravo ludilo među navijačima. Uletjeli su u teren i s igračima proslavili veliki uspjeh.

U League One pored Bristol Roversa plasirali su se Forest Green i Exeter, dok će u doigravanje Northampton, Port Vale, Swindon i Manfsfield.

Top Komentari

King_Kenny
...ja sam radio u Engleskoj i zivio sam jedno vrijeme blizu ovog gradica Scunthorpea sto je izgubio 7:0...ja sam zivio u Grimsbyju,to je gradic blizu mora sa lukom i odatle je klub Grimsby Town kojem je ovaj Scunthorpe rival,isao sam par puta i na utakmice izmedju ova dva kluba...
4 1
velaMo
? to je nevjerojatno a kod nas odmah ide prodato,namješteno i slično
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi