Britanski ambasador se oglasio pred meč BiH - Sj. Irska: "E, to je Sarajevo!"
Jedna od gošći iz Sjeverne Irske je izgubila svoje lične dokumente i kreditne kartice, a onda ju je oduševio jedan bh. građanin koji joj je to odmah vratio!

Oduševio ga potez bh. građanina

Britanski ambasador se oglasio pred meč BiH - Sj. Irska: "E, to je Sarajevo!"

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra večeras na Grbavici protiv Sjeverne Irske utakmicu trećeg kola Lige nacija.

Bh. reprezentacija je u prvom meču ovih selekcija slavila u Belfastu sa 2:1, a ukoliko i večeras upišemo tri boda onda ćemo jednom nogom biti u doigravanju za EP. Na Grbavici je jučer održana press konferencija na kojoj se desio veoma zanimljiv detalj.

Naime, jedna gošća iz Sjeverne Irske sinoć je izgubila svoj mobilni telefon, lične dokumente i kreditne kartice zbog čega je nastala panika. Ipak, ubrzo je dobila poziv da je sve to pronađeno, te joj je vraćeno što je oduševilo i britanskog ambasadora u BiH, Matta Fielda, koji se oglasio na Twitteru.

E, to je Sarajevo! Veliko hvala F.V. koji je našao izgubljeni iPhone i kreditne karte i vratio ih vlasnici iz Sjeverne Irske. Junak dana! (Kako zbog gošće iz Sjeverne Irske, tako i zbog nas - jedan konzularni upit manje)", poručio je britanski ambasador.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Sve je vraceno jer u novcaniku nije bilo novca, jer kome trebaju tudje kreditne kartice i dokumneti, jer od toga nista nema, te je zato sve to vraceno, da je bilo para u novcaniku malo morgen sto bi bilo vraceno.
8 84
Mesa.Sabanadzovic
E moje budale ko da bi oni nama vratili a mi ko mi sa svima se lizemo
3 39

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi