Naša reprezentacija će po prvi put igrati na novom terenu Grbavice i nadamo se da će joj to donijeti sreću.

Pred sutrašnji meč protiv Sjeverne Irske

Zmajevi u dobroj atmosferi trenirali na Grbavici

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je večeras trening na stadionu Grbavica.

Naši Zmajevi sutra od 20.45 sati igraju susret Lige nacija protiv Sjeverne Irske, a ovo im je bio jedini trening na Grbavici pred taj meč.

Selektor Robert Prosinečki nema problema sa povrijeđenim igračima i svi će biti u konkurtenciji za sutrašnji susret.

Treba reći i to da je atmosfera na treningu bila vrlo lijepa kao što smo i navikli od naše reprezentacuije te da u dobrom raspoloženju dočekujemo sutrašnji susret.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Selektor Robert Prosinečki je već na press konferenciji rekao da zna kojih će 11 igrača početi susret, tako da je ovaj trening, barem iz tog aspekta, bio samo formalnost.

Svemu dodajmo da naš tim ima šest osvojenih bodova poslije dvije odigrane utakice, dok Sjeverni Irci još čekaju na prve. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi