Britanski ambasador u našoj zemlji Pjanića nagovarao da pređe u Premier ligu

Simpatični Britanac ne krije oduševljenje zbog susreta sa igračem Juventusa

Britanski ambasador u našoj zemlji Pjanića nagovarao da pređe u Premier ligu

S. Grebović

Uveliko traju pripreme naše reprezentacije za mečeve protiv Finske i Italije, a neki igrači koriste slobodno vrijeme kako bi se susreli sa navijačima, ali i zvanicama i sa njima se našalili.

Britanski ambasador u Bosni i Hercegovini, Matthew Field, vrlo je aktivan na svim društvenim mrežama. Često je znao nasmijati bh. javnost svojim objavama kao što je ona kada se našalio na račun kvalitete zraka u Sarajevu tokom zimskih mjeseci stavivši na sebe gas masku.

Pored toga sam je priznao koliko uživa u našem glavnom gradu i da mu itekako prija prepoznatljivi bosanski humor.

Jučer je objavio fotografiju sa bh. reprezentativcem Miralemom Pjanićem uz zanimljiv opis da bi ga sljedeće sezone volio vidjeti u engleskom Premiershipu.

"Kakva sedmica! Slučajno sretnem nevjerovatnog Miralema Pjanića. Pokušao sam ga nagovoriti da pređe u Premiership - nije ništa obećao..." - napisao je simpatični Field u opisu pomenute fotografije.

Veznjak Juventusa mu je u komentaru odgovorio kako je i njemu drago što ga je sreo te mu čestitao kako dobro govori bosanski jezik.

Pjanić na meti Real Madrida?

talijanski prvak je navodno spreman prodati Pjanića.

Oni za usluge bh. fudbalera traže 80 do 100 miliona eura, a Real je spreman maksimalno ponuditi 70 miliona eura.

Ipak, do dogovora bi na kraju ipak moglo doći. Pjanić je velika želja Zinedinea Zidanea i transfer bi se lako mogao realizovati.

Međutim, za konačnu odluku treba sačekati imenovanje novog trenera Juventusa, čija će odluka vjerovatno biti konačna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi