Real Madrid oduševio odlukom koja se tiče sina Josea Antonija Reyesa
Sin Josea Antonija Reyesa je igrao za omladinski tim Leganesa

Dječak je prije nekoliko dana ostao bez oca

Real Madrid oduševio odlukom koja se tiče sina Josea Antonija Reyesa

S. Pašalić

Nogometnu javnost je prošle sedmice uzdrmala vijest da je Jose Antonio Reyes poginuo u saobraćajnoj nesreći.

35-godišnji Reyes je izgubio život nakon što je pri brzini id 237 km/h izgubio kontrolu nad vozilom, a pored njega je poginuo i njegov rođak Jonathan Reyes, dok je treći putnik Juan Manule Calderon preživio nesreću uz teške opekotine i nalazi se u bolnici.

Reyes, koji je svoju karijeru započeo u Sevilli igrao je pored ostalih i za Arsenal, Atletico Madrid i Real Madrid u kojem je proveo jednu sezonu na posudbi.

Španac je iza sebe ostavio suprugu i troje djece, a njegov 11-godišnji sin, Jose Reyes Lopez trenira nogomet i član je omladinskog tima Leganesea.

Real Madrid je sada odlučio da napravi potez vrijedan svake pohvale pa je tako preuzeo na sebe odgovornost za Reyesovog sina do njegove 18. godine te bi on trebao preći u ovaj klub i biti dio njegovog omladinskog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti